Del M/k Modeller Søges Til Demoaften I København!

M/k Modeller Søges Til Demoaften I København!

HONORAR 1200,- Har du mod og lyst til at være med som hårmodel, når den Amerikanske topstylist Michael Shaun Corby gæster Danmark!

Hvis du på nogen måde synes, det kunne være interessant, at blive klippet af Los Angeles top stylist og få et indblik i hvor¬dan det er at være frisør for A-List celebrities som Paris Hilton, Nicole Richie, Billie Joe Armstrong, Britney Spears, Rosario Dawson, Jake Gyllenhaal og Angie Harmon, for blot at nævne nogle få, så er denne dag en oplagt mulighed. Michael Shaun Corby har et frisør CV udover det sædvanlige. I 25 år har han rejst verden rundt, hvor han har klippet og stylet for ligesindede frisører. Nu kommer han til Dan¬mark, hvor han vil vise lidt af det styling og klip som han p.t. har stor succes med i Los Angeles.

TID/STED:
Tirsdag d. 31 januar fra kl. 11.00 til ca. 21.30, i Kbh.

DER SØGES FLG. MODELLER:
1 herre model som har længere længder på toppen og evt. i siderne. Gerne normal til normal/kraftigt hår. Ikke for høje tindinger. Håret skal IKKE farves.
1 kvindelig langhårsmodel som forbliver lang (ned over skulderen) men som skal have klippet etager i håret. Du må gerne have normalt til Normal/kraftigt hår.
2 kvindelige modeller til pageklip med pandehår + lidt etager. Du må gerne have normal til normal/kraftigt hår.
*Dit hår vil blive farvet/tonet så det ser pænt og præsentabelt ud på scenen. Frisørerne er yderst fleksible mht. valg af farve, deres fokus vil være, at det kommer til at se pænt og præsentabelt ud. Du må derfor selv vælge nuance- så længe det er indenfor ca. 2 timers arbejde

KRAV:
Alle modeller skal være ok med at gå på en scene og vise sit nye flotte hår frem– meget let koreografi!
Pige modellerne skal kunne gå i stiletter
Du skal være ml. 16-38 år
Max str 38/40, grundet kollektionstøj (piger)
Max str. L/XL (fyre)

HONORAR:
Alle modeller modtager gratis nyt hår, klip & farve, samt en lækker goodiebag til en værdi af 1.200,- som tak for deltagelse!
Der vil være fuld forplejning, i form af mad/drikke.
Har du længere end 30km til det givende event, dækkes transportudgifterne.

INTERESSERET??
Navn, alder, tøjstr, tlf, nyt selfie fra d.d + hvilken af ovenstående kategorier du ønsker at komme på, noteres ved ansøgning.


Læs mere

Ansøgningstiden er overskredet

Ansøgningstiden for dette job er overskredet. Du kan stadig læse annoncen, men jobbet kan ikke søges længere.

Se alle jobs